Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Ιουλίου 2016

webcamXP : Το πιό δημοφιλες λογισμικό για παρακολούθηση χώρωνΤο webcamXP είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να μοιραστείτε βίντεο από την κάμερά σας με άλλους, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε τον web server στον υπολογιστή σας. Ο web server είναι ενσωματωμένος στο λογισμικό και χρειάζεται μόνο μερικές ρυθμίσεις παραμέτρων. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε από οποιαδήποτε θέση με πρόσβαση στο διαδίκτυο μετατρέποντας τον υπολογιστή σας σε δυνατό σύστημα ασφαλείας. Υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία από κάμερες δικτύου (1500+) και χρησιμοποιείται σε πολλές βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένης της εθνικής ασφάλειας (αστυνομία, στρατός), της αεροδιαστημικής και άμυνας, μουσεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, ζωολογικούς κήπους και πολλά άλλα.

webcamXP :  5.9.8.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


webcamXP : Το πιό δημοφιλες λογισμικό για παρακολούθηση χώρων
4/ 5 stars - "webcamXP : Το πιό δημοφιλες λογισμικό για παρακολούθηση χώρων " Το webcamXP είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να μοιραστείτε βίντεο από την κάμερά σας με άλλους, χωρίς να χρειάζεται να ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>