Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Ιανουαρίου 2014

Προσθέστε Twitter Fan Βox στο Blog σας


H προσθήκη ενός  Twitter Fan Βox  στην ιστοσελίδα σας βοηθά τους επισκέπτες να σας ακολουθήσουν, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν την ιστοσελίδα σας και συνδεθούν μαζί σας στο Twitter. Αυτό ενθαρρύνει όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν στο Twitter το προφίλ σας. Ο παρακάτω κώδικας θα δουλέψει απρόσκοπτα επιλύοντας έτσι ένα μεγάλο κενό που υπάρχει εδώ και περίπου ένα χρόνο αφού οι παλαιότεροι κώδικες δεν λειτουργούν. 

ΒΗΜΑΤΑ
  • Πατήσετε εδώ για να επισκεφθείτε τη σελίδα του δημιουργού του. 
  • Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατήσετε στο κουμπί δημιουργία κώδικα και στην επόμενη καρτέλα κάντε login στο λογαρισμό σας στο Twiter αποδεχόμενοι του όρους της εφαρμογής, κάτι που μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή από την καρτέλα Εφαρμογών στη σελίδα Ρυθμίσεων.
  • Στην επόμενη καρτέλα βλέπετε πλέον έτοιμο τον κώδικα. Δεν απομένει παρά να τον αντιγράψετε και να τον επικολήσετε ως Gadget στο blog σας στο σημείο που θέλετε να εμφανίζεται. Όπως βλέπετε ο κώδικας είναι αρκετά ευέλικτος και μπορείτε να τον παραμετροποιήσετε κατά το δοκούν αλλάζοντας τις διαστάσεις του πλαισίου το χρώμα του αλλά και τον αριθμό των εμφανιζόμενων προσώπων σε αυτό 


Προσθέστε Twitter Fan Βox στο Blog σας
4/ 5 stars - "Προσθέστε Twitter Fan Βox στο Blog σας" H προσθήκη ενός  Twitter Fan Βox  στην ιστοσελίδα σας βοηθά τους επισκέπτες να σας ακολουθήσουν, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν τ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>