Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

08 Ιανουαρίου 2014

Sabayon Linux : Διανομή Linux βασισμένη στο Gentoo Linux


Μια διανομή Linux βασισμένη στο Gentoo Linux. Εκτός από τη λειτουργία σαν Live DVD, το Sabayon Linux μπορεί επίσης να εγκατασταθεί και στον σκληρό δίσκο, ως προεπιλεγμένο περιβάλλον εργασίας χρησιμοποιεί το KDE. Επίσης το DVD περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία περιβάλλοντα desktop και εφαρμογές open source όπως το GNOME, Xfce, Fluxbox, KOffice, OpenOffice.org, FreeNX, Amarok, Kaffeine, κλπ.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux

Sabayon Linux 14.01


Sabayon Linux : Διανομή Linux βασισμένη στο Gentoo Linux
4/ 5 stars - "Sabayon Linux : Διανομή Linux βασισμένη στο Gentoo Linux" Μια διανομή Linux βασισμένη στο Gentoo Linux. Εκτός από τη λειτουργία σαν Live DVD, το Sabayon Linux μπορεί επίσης να εγκατασταθεί και σ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>