Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Ιουνίου 2016

Recuva: Επαναφέρετε αρχεία που έχετε διαγράψειΠρόκειται για ένα πολύ μικρό και ελαφρύ πρόγραμμα με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να επαναφέρετε αρχεία που έχετε διαγράψει. Υποστηρίζει FAT12, FAT16, FAT32, exFAT, NTFS, NTFS5 , NTFS + EFS file systems και μπορείτε να επαναφέρετε αρχεία από αφαιρούμενες συσκευές (SmartMedia, Secure Digital, MemoryStick, Digital cameras, Floppy disks, Jaz Disks, Sony Memory Sticks, Compact Flash cards, Smart Media Cards, Secure Digital Cards, και άλλα). Ακόμη μπορείτε να επαναφέρετε χαμένα αρχεία από external ZIP drives, Firewire και USB Hard drives.Στην προσπάθεια ανεύρεσης των χαμένων σας αρχείων θα σας βοηθήσουν πολύ δύο ενδιάμεσα στάδια όπου το πρόγραμμα θα σας ρωτήσει τι ακριβώς αρχείο είναι αυτό που ψάχνετε και θα σας καταδείξει πιθανά σημεία που πιθανώς να βρίσκονται έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ψάξετε σε όλο τον υπολογιστή σας.

Recuva: 1.53

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsRecuva: Επαναφέρετε αρχεία που έχετε διαγράψει
4/ 5 stars - "Recuva: Επαναφέρετε αρχεία που έχετε διαγράψει " Πρόκειται για ένα πολύ μικρό και ελαφρύ πρόγραμμα με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να επαναφέρετε αρχεία που έχετε διαγράψει. Υποστη...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>