Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Φεβρουαρίου 2014

Pixeffec : Προσθέστε online εφέ και φίλτρα στις φωτογραφίες σαςTo Pixeffec είναι μία δωρεάν online υπηρεσία γραφικών μέσα από την οποία μπορείτε να φιλτράρετε και να βάλετε εφέ στις φωτογραφίες σας στο Facebook, το Picasa καιφωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά εφέ φωτογραφιών και φίλτρα, και την εφαρμογή τους σε οποιαδήποτε φωτογραφία που θα θέλατε, από τις φωτογραφίες σας στο Facebook, Picasa άλμπουμ, ανεβάσετε φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή να πάρετε φωτογραφίες από την κάμερα σας. 

 Θα το βρείτε και σαν Add on βλετιστιοποιημένο για τον GoogleChrome εδώ

Author's Website:


Pixeffec : Προσθέστε online εφέ και φίλτρα στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Pixeffec : Προσθέστε online εφέ και φίλτρα στις φωτογραφίες σας " To Pixeffec είναι μία δωρεάν online υπηρεσία γραφικών μέσα από την οποία μπορείτε να φιλτράρετε και να βάλετε εφέ στις φωτογραφίες ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>