Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Μαΐου 2014

Photo Vacuum Packer : Φτιάξτε βελτιστοποιημένα αντίγραφα των φωτογραφιών σαςΤο Photo Vacuum Packer είναι μία εφαρμογή που δημιουργεί βελτιστοποιημένα αντίγραφα των φωτογραφιών σας . Οι Βελτιστοποιημένες εικόνες μπορούν να καταλαμβάνουν λιγότερο από το 50 % του χώρου στο δίσκο που απαιτείται από τα πρωτότυπα, ακόμη και αν οι διαστάσεις είναι ίδιες. Επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα αν θέλετε να μετατρέψετε τις εικόνες σας για παράδειγμα εικόνες σε μορφή BMP που καταλαμβάνουν πολύ περισσότερο χώρο σε εικόνες JPEG ίσων διαστάσεων. Αν δεν υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος για να τις κρατήσετε στο αρχικό σχήμα, μετατρέψτε τις σε JPEG και μειώστε το μέγεθός τους κατά περίπου 20 φορές. Οι αρχικές σας φωτογραφίες θα παραμείνουν ανέπαφες, δεδομένου ότι οι βελτιστοποιημένες εικόνες αποθηκευονται πάντα σε ξεχωριστό φάκελο.

ΒΗΜΑΤΑ

- Επιλέξτε τον φάκελο με τις εικόνες που θέλετε να βελτιστιοποιήσετε΅και πατήστε επόμενο.

- Πατήστε επόμενο αν δεν υπάρχουν διπλές φωτογραφίες και στην επόμενη εικόνα πατήστε πάλι επόμενο,
Επιλέξτε ή αλλάξτε ρυθμίσεις ανάλογα με το τις επιθυμίες σας, και επιλέξτε να μετατρέψετε το φορμάτ το φωτογραφιών αν το φορμάτ των φωτογραφιών που θέλετε να μετατρέψτε καταλαμβάνει μεγάλο χώρο για κάθε φωτογραφία. Αυτή η διαδικασία είναι προαιρετική και ο μοναδικός της σκοπός είναι να μειώσει ακόμη περαιτέρω το συνολικό μέγεθος των εικόνων στον φάκελό σας. Επιλέξτε επόμενο, και  μέσω του Explorer output folder διαλέξτε τον φάκελο που θέλετε να αποθηκεύσετε τις βελτιστιοποιημένες φωτογραφίες σας, τέλος πατήστε Start για να ξεκινήσει η μετατροπή.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Photo Vacuum Packer : Φτιάξτε βελτιστοποιημένα αντίγραφα των φωτογραφιών σας
4/ 5 stars - "Photo Vacuum Packer : Φτιάξτε βελτιστοποιημένα αντίγραφα των φωτογραφιών σας" Το Photo Vacuum Packer είναι μία εφαρμογή που δημιουργεί βελτιστοποιημένα αντίγραφα των φωτογραφιών σας . Οι Βελτιστοποιημένες εικό...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>