Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Μαρτίου 2015

Partition Logic: Δημιουργήσετε διαγράψετε, μορφοποιήστε ή μετακινήστε PatritionΤο Partition Logic είναι ένα δωρεάν λογισμικό, που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Visopsys. Είναι Bootable από CD ή από κάποιο στικάκι USB και λειτουργεί αυτόνομα, ανεξάρτητα από κανονικό λειτουργικό σας σύστημα. Με το Partition Logic μπορείτε να δημιουργήσετε partition να τα διαγράψετε, να τα μορφοποιήσετε να τα μετακινήσετε και να τροποποιήσετε τις ιδιότητές τους. Μπορείτε ακόμη να αντιγράψετε ολόκληρους σκληρούς δίσκους από το ένα στο άλλο. Ο σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει μία δωρεάν αξιόπιστη λύση απέναντι σε εμπορικά προγράμματα του είδους όπως είναι Partition Magic, Drive Image και το Norton Ghost.

Partition Logic:  0.77

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 

   CD-ROM version)

(USB version) 


Partition Logic: Δημιουργήσετε διαγράψετε, μορφοποιήστε ή μετακινήστε Patrition
4/ 5 stars - "Partition Logic: Δημιουργήσετε διαγράψετε, μορφοποιήστε ή μετακινήστε Patrition" Το Partition Logic είναι ένα δωρεάν λογισμικό, που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Visopsys. Είναι Bootable από CD ή από κάποιο στ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>