Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Δεκεμβρίου 2016

Multi Commander : Διαχειριστείτε τα αρχεία σας μέσα από ένα εύχρηστο μενού
Το πρόγραμμα αυτό είναι κατά την γνώμη μου από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα διαχείρισης αρχείων, μέσα από ένα εκπληκτικά εύχρηστο μενού και με πλήρη παραμετροποίηση αποτελεί μία πολύ καλή λύση για τον χρήστη που θέλει να διαχειριστεί αρχεία στον υπολογιστή του. Μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα εμπορικά προγράμματα του είδους.

Multi Commander 6.9.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Multi Commander : Διαχειριστείτε τα αρχεία σας μέσα από ένα εύχρηστο μενού
4/ 5 stars - "Multi Commander : Διαχειριστείτε τα αρχεία σας μέσα από ένα εύχρηστο μενού" Το πρόγραμμα αυτό είναι κατά την γνώμη μου από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα διαχείρισης αρχείων, μέσα από ένα εκπληκτικά εύχρηστο μ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα