Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Φεβρουαρίου 2017

Hanso Recorder : Μετατροπή ήχου CD, κασετών, DVD ή οποιαδήποτε άλλης πηγή ήχουTo Hanso Recorder είναι ένα πρόγραμμα που έχει αναπτυχθεί για ένα ευρύ φάσμα επεξεργασίας του ήχου, όπως είναι η μετατροπή CD, κασετών, DVD, ήχων από την τηλεόραση, διαδικτυακού ραδιοφώνου βιντεοπαιχνιδιών και γενικά από οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου, έρχεται με υποστήριξη για τις πιο δημοφιλείς μορφές όπως MP3, WMA, OGG, VOX, AU, AIFF. Πρόκειται για ένα πολύ ικανό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε θέλει να σώσει τις ηχογραφήσεις του ή να αποθηκεύσει μουσικά αρχεία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Hanso Recorder : Μετατροπή ήχου CD, κασετών, DVD ή οποιαδήποτε άλλης πηγή ήχου
4/ 5 stars - "Hanso Recorder : Μετατροπή ήχου CD, κασετών, DVD ή οποιαδήποτε άλλης πηγή ήχου" To Hanso Recorder είναι ένα πρόγραμμα που έχει αναπτυχθεί για ένα ευρύ φάσμα επεξεργασίας του ήχου, όπως είναι η μετατροπή CD, κασετώ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>