Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Αυγούστου 2017

Hamster Free Zip Archiver : Λογισμικό διαχείρισης για συμπιεσμένα αρχεία- Το Hamster Free Zip Archiver είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων, χρησιμοποιεί βέλτιστες ρυθμίσεις συμπίεσης και παραγωγικότητας, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιεί στο μέγιστο τις επιλογές πολυπύρηνης επεξεργασίας. Αποσυμπιέζει και συμπιέζει με συστηματικό τρόπο απλά και εύκολα όλες τις μορφές αρχείων από τις πολύ γνωστές, καθημερινές μορφές μέχρι και εξειδικευμένες μορφές σχεδιασμένες για μηχανικούς.

- Σημαντικό πλεονέκτημα εκτός των άλλων είναι ότι μας παρέχει τη δυνατότητα να ανεβάσουμε τα αρχεία μας στο Dropbox, Onedrive, GoogleDive και Yandex Disk. Ο τρόπος απλός, επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να ανεβάσετε διαλέξτε το λογαριασμό σας κάντε login και ανεβάσετε το αρχείο σας, πατήστε μετά στο link πάρτε το σύνδεσμο και μοιραστείτε το με τους φίλους σας.Ο άλλος τρόπος είναι να επιλέξετε με δεξί κλικ το αρχείο σας και να πατήσετε Add to Archive the Puplish on the Internet οπότε και το πρόγραμμα θα αναλάβει αυτόματα να συμπιέσει και να ανεβάσει στον Cloud που του έχετε καθορίσει το αρχεία σας.

- Τέλος να σημειώσουμε ότι κάνοντας δεξί κλικ επάνω σε ένα αρχείο ανάλογα με το μέγεθός του να το διαιρέσουμε και να το προσαρμόσουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. Για να συμπιέσετε ένα αρχείο ή φάκελο πατήστε επάνω του με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού και επιλέξτε προσθήκη στο αρχείο, διαλέξτε το επίπεδο συμπίεσης (ελάχιστο, βέλτιστο, μέγιστο) διαλέξτε αν επιθυμείτε να το διαιρέσετε και προσθέστε αν σας είναι απαραίτητο ακόμη και κωδικό.

Hamster Free Zip Archiver : 4.0.0.59

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Hamster Free Zip Archiver : Λογισμικό διαχείρισης για συμπιεσμένα αρχεία
4/ 5 stars - "Hamster Free Zip Archiver : Λογισμικό διαχείρισης για συμπιεσμένα αρχεία " - Το Hamster Free Zip Archiver είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων, χρησιμοποιεί βέλτιστες ρυθμίσ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>