Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

31 Οκτωβρίου 2016

Δημιουργήστε κινούμενες εικόνες (gif) με κείμενοΔημιουργήστε κινούμενες εικόνες (gif) με κείμενο με ανάγλυφη υφή μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Πληκτρολογήστε απλά στο πεδίο ΄΄κείμενο΄΄ τη λέξη που θέλετε, διαλέξτε γραμματοσειρά, χρώμα, κατεύθυνση κειμένου και τσεκάρετε ένα από τα χρωματιστά κουτάκια ώστε να δώσετε στο κείμενό σας το χρώμα που θέλετε, και τέλος πατήστε Generate για να το δείτε. Αν δεν σας αρέσει επιλέξτε διαφορετικές τιμές και χρώμα και πατήστε ξανά Generator.Πατήστε τώρα στη γραμμή download για να κατεβάσετε το γραφικό στον υπολογιστή σας ή στο Get the embed code ώστε να κατεβάσετε το γραφικό και ανεβάστε σε Imgur - Tinypic - Imageshack - Photobucket ή οποιαδήποτε άλλη σχετική υπηρεσία αποθήκευσης γραφικών και ενσωματώστε τον κώδικα στο Blog σας.


Δημιουργήστε κινούμενες εικόνες (gif) με κείμενο
4/ 5 stars - "Δημιουργήστε κινούμενες εικόνες (gif) με κείμενο " Δημιουργήστε κινούμενες εικόνες (gif) με κείμενο με ανάγλυφη υφή μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Πληκτρολογήστε απλά στο πεδίο ΄΄κείμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>