Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Ιανουαρίου 2014

Free Audio Converter : Δωρεάν, γρήγορο πρόγραμμα μετατροπής αρχείων ήχουΤο Free Audio Converter είναι ένα δωρεάν, γρήγορο πρόγραμμα μετατροπής, μετατρέπει WAV, MP3, WMA και OGG αρχεία ήχου από ένα σχήμα σε άλλο.Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι η πλήρης βελτιστοποίηση για SSE/Hyper thread technology, εξαιρετικά γρήγορη μετατροπή ήχου, On-the-fly μετατροπή των αρχείων, υποστήριξη drag and drop, αναζήτηση, πρόσθεση διαχείρηση των αρχείων ώστε να μετατραπούν με ευκολία και πολλά άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free Audio Converter : Δωρεάν, γρήγορο πρόγραμμα μετατροπής αρχείων ήχου
4/ 5 stars - "Free Audio Converter : Δωρεάν, γρήγορο πρόγραμμα μετατροπής αρχείων ήχου" Το Free Audio Converter είναι ένα δωρεάν, γρήγορο πρόγραμμα μετατροπής, μετατρέπει WAV, MP3, WMA και OGG αρχεία ήχου από ένα σχήμα σε ά...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>