Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Ιανουαρίου 2014

Digital Paintball 2 : Ενα διαφορετικό Online παιχνίδι πρώτου προσώπου
To Digital Paintball 2 είναι ένα online παιχνίδι, όπου μπορείς να παίξεις ανάμεσα σε δεκάδες ή και εκατοντάδες άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανήκει στην κατηγορία των παιχνιδιών πρώτου προσώπου με όλα τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου παιχνιδιού. 

Η διαφορά του από άλλα παιχνίδια του ίδιου τύπου όπως το Quake κ.λ.π είναι ότι για να κερδίσετε τους αντιπάλους σας δεν χρειάζεται να επιδοθείτε σε ψηφιακούς σκοτωμούς και ο στόχος σας είναι να να νικήσετε ρίχνοντας από το όπλο σας εντυπωσιακούς πίδακες χρώματος  Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να κατεβάσετε το πρόγραμμα. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του συλλογή αρχείων εικόνας που συνθέτουν την περιοχή του παιχνιδιού, οπότε ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια επιπρόσθετα downloads όταν παίζετε ένα νέο παιχνίδι. Πατήστε  το κουμπί esc στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας για να μπείτε στο μενού του παιχνιδιού να φτιάξετε την  ανάλυση του παιχνιδιού τον ήχο  κ.λ.π.Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Digital Paintball 2 : Ενα διαφορετικό Online παιχνίδι πρώτου προσώπου
4/ 5 stars - " Digital Paintball 2 : Ενα διαφορετικό Online παιχνίδι πρώτου προσώπου " To Digital Paintball 2 είναι ένα online παιχνίδι, όπου μπορείς να παίξεις ανάμεσα σε δεκάδες ή και εκατοντάδες άλλους ανθρώπους σε ό...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>