Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

07 Οκτωβρίου 2016

Calme : Φτιάξτε τα δικά σας ημερολόγια
Φτιάξτε τα δικά σας ημερολόγια προσθέτοντας σε διάφορα μεγέθη προσθέτοντας τοπία και μορφές από εικόνες. Επιλέξτε ανάμεσα στα διαθέσιμα πλαίσια αυτό που σας εκφράζει περισσότερο και εκτυπώστε το. Η γλώσσα του προγράμματος είναι τα αγγλικά αλλά η γλώσσα των ημερολογίων αναγνωρίζεται αυτόματα από την εφαρμογή κάτι που φυσικά μπορείτε να το αλλάξετε. Αφού τελειώσετε το ημερολόγιο πατήστε print preview για να κάνετε μία προεπισκόπιση της εκτύπωσης και αν σας ικανοποιεί πατήστε μετά print για να το εκτυπώσετε. Η εφαρμογή δεν διαθέτει κάποια ξεχωριστή επιλογή για να το σώσουμε σαν εικόνα επομένως αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο θα εφαρμόσουμε το ΄΄κόλπο΄΄ του εικονικού εκτυπωτή. Προϋπόθεση είναι να έχουμε εγκαταστήσει στον υπολογιστή μας κάποιο πρόγραμμα για να ανοίγουμε PDF αρχεία π.χ (PDF Reader) και ένα εικονικό εκτυπωτή.
  • Αφού κάνουμε εγκατάσταση τον εικονικό εκτυπωτή στον υπολογιστή μας, π.χ Doro PDF Writer, και αφού τελειώσουμε με τον σχεδιασμό  του ημερολογίου το ορίζουμε ως εκτυπωτή  και πατάμε εκτύπωση και από εκεί και πέρα πατώντας στην επιλογή αποθήκευση το αποθηκεύουμε ως αρχείο εικόνας ή σε οποιοδήποτε άλλο είδος αρχείου διαθέτει το πρόγραμμα μας. 

  Author's Website:
  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


  Calme : Φτιάξτε τα δικά σας ημερολόγια
  4/ 5 stars - "Calme : Φτιάξτε τα δικά σας ημερολόγια" Φτιάξτε τα δικά σας ημερολόγια προσθέτοντας σε διάφορα μεγέθη προσθέτοντας τοπία και μορφές από εικόνες. Επιλέξτε ανάμεσα στα διαθέσι...  Δεν υπάρχουν σχόλια:
  Write σχόλια
  .

  Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

  –>