Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Οκτωβρίου 2016

Calendar Magic : Δωρεάν εφαρμογή για την εκτύπωση ημερολογίωνTo Calendar Magic είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορεί να δει και να εκτυπώσει ημερολόγια διαφόρων τύπων καθώς και μία σειρά από χρήσιμα προγράμματα για διαχείριση χρονολογική βάση υπενθυμίσεις, calculators, ξυπνητήρια και χρονόμετρα. Εμφανίζει δεδομένα της ηλιακής και η σεληνιακή έκλειψης ισημερίας, ηλιοστάσιο τις ημερομηνίες σε κάθε φάση της Σελήνης, και πολλά άλλα. Διατίθεται δωρεάν και μπορεί να διανεμηθεί, χωρίς προηγούμενη άδεια, υπό την προϋπόθεση ότι δεν γίνονται αλλαγές σε οποιοδήποτε αρχείο που περιέχεται μέσα στο προϊόν έχει δοκιμαστεί σε Windows 95, 98, Me, XP, Vista (32-bit), Windows 7 (32-bit και 64-bit)  Windows 8 και Windows 10.

Calendar Magic 18.9

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Calendar Magic : Δωρεάν εφαρμογή για την εκτύπωση ημερολογίων
4/ 5 stars - "Calendar Magic : Δωρεάν εφαρμογή για την εκτύπωση ημερολογίων " To Calendar Magic είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορεί να δει και να εκτυπώσει ημερολόγια διαφόρων τύπων καθώς και μία σειρά από χρή...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>