11 Οκτωβρίου 2015

BeFunky Editor : Κορυφαία εφαρμογή γραφικών για κινητά και online επεξεργασίας γραφικών μετατροπής και κολάζEξαιρετική online εφαρμογή που θα μας βοηθήσει όχι μόνο να επεξεργαστούμε απλά τις φωτογραφίες μας αλλά μας δίνει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ρυθμίσεων που δύσκολα μπορούμε να βρούμε ακόμη και σε πολύ καλά επαγγελματικά προγράμματα. Η λειτουργία του αρκετά απλή και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ανεβάσουμε τη φωτογραφία που θέλουμε να επεξεργαστούμε και να επιλέξουμε το είδος της εργασίας μας.
Πώς λειτουργεί.


Επιλέξτε upload και ανεβάστε τη φωτογραφία σας από τον υπολογιστή σας από κοινωνικά δίκτυα από το τι PIcasa, Flicr, photobucket από web camera ή από κάποια φωτογραφία που έχετε αποθηκεύσει κατά το παρελθόν στο BeFunky Editor. Οπως βλέπετε στα αριστερά στο μενού του προγράμματος υπάρχει μία τεράστια ποικιλία  επεξεργασίας και εφέ. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε άμεσα σε κάθε εφέ που προσθέτουμε και αν μας ικανοποιεί τότε σώζουμε την ενέργειά μας . Από εκεί και πέρα μπορούμε να σώσουμε τη φωτογραφία στον υπολογιστή μας να την διαμοιράσουμε μέσω των κοινωνικών δικτύων facebook, twiter,Tumblr,Flicr, και Bfanky ή και να την εκτυπώσουμε.


Από τα πιό δυνατά σημεία της εφαρμογής είναι η μεγάλη ποικιλία frames (κορνίζες) μέσα στις οποίες μπορούμε να τοποθετήσουμε τις φωτογραφίες μας. Ειναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε να επέμβουμε στα διαθέσιμα πρότυπα παραμετροποιώντας τα κατά βούληση.


Τέλος ενα ακόμη πολύ δυνατό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η δυνατότητα δημιουργίας εκπληκτικών κολάζ μέσα από δεκάδες έτοιμα πρότυπα  αλλά κυρίως και  μέσω της δυνατότητας που μας παρέχεται  ώστε να τα επεξεργαστούμε και να τα τροποποιήσουμε.  Όποια εργασία και να διαλέξετε  θεωρώ κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι  δεν πρόκειται να σας απαγοητεύσει. Αν και μπορείτε να εργαστείτε χωρίς να κάνετε registration, θά έλεγα ότι καλό θα είναι να κάνετε εγραφή ώστε να εχετε διαθέσιμες και χωρίς περιορισμούς  όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Author's Website:


BeFunky Editor : Κορυφαία εφαρμογή γραφικών για κινητά και online επεξεργασίας γραφικών μετατροπής και κολάζ
4/ 5 stars - " BeFunky Editor : Κορυφαία εφαρμογή γραφικών για κινητά και online επεξεργασίας γραφικών μετατροπής και κολάζ " Eξαιρετική online εφαρμογή που θα μας βοηθήσει όχι μόνο να επεξεργαστούμε απλά τις φωτογραφίες μας αλλά μας δίνει ένα πολύ μεγάλο αριθ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια