//Add More external stylesheets AnVir Task Manager Free: Ελέγξτε τον υπολογιστή σας, για Trojans, ελέγξτε αρχεία, δείτε διεργασίες και υπηρεσίες



Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

AnVir Task Manager Free: Ελέγξτε τον υπολογιστή σας, για Trojans, ελέγξτε αρχεία, δείτε διεργασίες και υπηρεσίες

read

Το AnVir Task Manager Free είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για να ελέγξετε τα πάντα στον υπολογιστή σας να αφαιρέστε Trojans, να επιταχύνετε τον υπολογιστή σας, να δείτε τις διεργασίες, τις υπηρεσίες, τα προγράμματα εκκίνησης, πληροφορίες για τους σκληρούς σας δίσκους, να απαλλαγείτε από spyware και ιούς, να επιταχύνετε το PC σας, την εκκίνηση των Windows, να ενημερωθείτε για τις πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων της γραμμής εντολών, τα αρχεία DLL που χρησιμοποιεί κάθε πρόγραμμα, την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση, το φορτίο του σκληρού σας δίσκου γράφημα απόδοσης, τις συνδέσεις σας στο Internet, τα ανοιχτά αρχεία σας κ.λπ.

Ακόμη μπορείτε να αποκομίσετε πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες εκκίνησης πληροφορίες για τους οδηγούς σας το Internet ( TCP / UPD ) τη χρήση της CPU (συμπεριλαμβανομένης μιας ανάλυσης από την εφαρμογή ) τη Θερμοκρασία του σκληρού σας δίσκου και πληροφορίες για την μπαταρία του λάπτοπ σας.


Η βαθμολογία κίνδυνου για την ασφάλεια υποδηλώνει την πιθανότητα ενός προγράμματος εάν αυτό αποτελέσει δηλαδή δυνητική απειλή από ιούς, spyware, malware ή trojan. Η βαθμολογία βασίζεται στη συμπεριφορά, την ανάλυση κώδικα, και την ολοκληρωμένη βάση δεδομένων. Θα ενημερωθείτε όταν κάποιο πρόγραμμα προσπαθεί να προστεθεί στην εκκίνηση.

Κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε ύποπτη διαδικασία ή το αρχείο και να το ελέγξετε για virustotal.com με 50 + antiviruses. Με την χρήση του ενσωματωμένου Tweaker που δίνει άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες ρυθμίσεις μπορείτε να αλλάξετε και να προσαρμόσετε το λειτουργικό σας σύστημα στις απαιτήσεις σας αφαιρώντας ή προσθέτοντας τις δικές σας επιλογές.

Η καρτέλα εκκίνησης δείχνει όλα τα προγράμματα που τρέχουν κατά την εκκίνηση των Windows και περιλαμβάνουν το όνομα, τη διαδρομή του αρχείου, την εταιρεία και μία σύντομη περιγραφή, απενεργοποιήσετε ή διαγράψετε τα προγράμματα που δεν χρειάζεστε για να τρέξει γρηγορότερα ο υπολογιστής σας.  Η καθυστέρηση εκκίνησης σας επιτρέπει να ορίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα εκκίνησης για να τρέξει λίγα λεπτά αργότερα μετά την εκκίνηση των Windows.

Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή χωρίς να περιμένετε για να φορτώσουν τα Windows όλες τις εφαρμογές εκκίνησης. Ακόμη μπορείτε να τρέξετε προγράμματα εκκίνησης ελαχιστοποιημένα στο tray του συστήματος. Το πρόγραμμα διατίθεται και έπί πληρωμή σε επαγγελματική έκδοση με ακόμη περισσότερες επιλογές.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!