27 Μαΐου 2014

XBMC Media Center : Aναπαραγωγή πολυμέσων σε εντυπωσιακό περιβάλονΠρόκειται για είναι βραβευμένο δωρεάν ανοικτού κώδικα (GPL) λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων και κέντρο ψυχαγωγίας για τα ψηφιακά μέσα. Το XBMC είναι διαθέσιμο για Linux, OSX, Windows, και το Xbox. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παίξει σχεδόν όλα τα δημοφιλή φορμά ήχου και βίντεο. Έχει σχεδιαστεί για την αναπαραγωγή μέσω δικτύου χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιοδήποτε πρωτόκολλο. Μπορεί να παίξει δίσκους CD και DVD απευθείας ή από αρχείο εικόνας, σχεδόν όλα τα δημοφιλή φορμά αρχείων από το σκληρό σας δίσκο, ακόμη και μέσα σε αρχεία ZIP και RAR αρχείων.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Android, iOS, Linux, Mac OS X, 
XBMC Media Center : Aναπαραγωγή πολυμέσων σε εντυπωσιακό περιβάλον
4/ 5 stars - "XBMC Media Center : Aναπαραγωγή πολυμέσων σε εντυπωσιακό περιβάλον" Πρόκειται για είναι βραβευμένο δωρεάν ανοικτού κώδικα (GPL) λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων και κέντρο ψυχαγωγίας για τα ψηφιακά μέσα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>