Wise Disk Cleaner : Καθαρίστε τον σκληρό σας δίσκο από τα σκουπίδια



Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Wise Disk Cleaner : Καθαρίστε τον σκληρό σας δίσκο από τα σκουπίδια

read

Με την πάροδο του χρόνου, συσσωρεύονται ανεπιθύμητα αρχεία, προσωρινά αρχεία, όλα τα είδη αρχείων συστήματος και άλλα στοιχεία που δεν χρειάζεστε καθόλου στον υπολογιστή σας. Αυτά τα άχρηστα αρχεία καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στον σκληρό δίσκο και επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας.

Tο Wise Disk Cleaner μπορεί να διαγράψει αυτά τα περιττά αρχεία στον σκληρό σας δίσκο για να ελευθερώσει χώρο στο δίσκο και να κάνει τον υπολογιστή σας να λειτουργεί πιο γρήγορα. Παρέχει επίσης πολλές προσαρμοσμένες επιλογές και επιτρέπει στους προχωρημένους χρήστες να καθαρίζουν περισσότερα αρχεία που δεν χρειάζονται.

Εξοπλισμένο με προηγμένους αλγόριθμους, το Wise Disk Cleaner μπορεί να σαρώσει και να τα αφαιρέσει μέσα σε δευτερόλεπτα, καθιστώντας το ένα από τα πιο αποτελεσματικά καθαριστικά μέσα για τα windows. Καθαρίζει το ιστορικό του διαδικτύου και άλλα ίχνη στον υπολογιστή σας προστατεύοντας το απόρρητό σας.

Επίσης, ανιχνεύει και καθαρίζει όλα τα άλλα ίχνη που προκαλούνται από τα Windows, και άλλες εφαρμογές. Αφαιρώντας όλα αυτά τα ίχνη επιμελώς, το απόρρητό σας θα προστατεύεται καλά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Βελτιώστε την απόδοση του υπολογιστή σας με την ανασυγκρότηση και την αναδιάταξη αρχείων στο δίσκο σας. Ο κατακερματισμός κάνει τον σκληρό σας δίσκο να κάνει επιπλέον εργασία που μπορεί να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας. Η δυνατότητα ανασυγκρότησης δίσκου μπορεί να αναδιατάξει τα κατακερματισμένα δεδομένα, ώστε οι δίσκοι και οι μονάδες δίσκου σας να μπορούν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Το -Disk Defrag- σάς προσφέρει επίσης ένα σαφές γραφικό διάγραμμα της επιλεγμένης μονάδας δίσκου, που σας ενημερώνει για τη χρήση της μονάδας με μια ματιά. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αναλύσετε και να ανασυγκροτήσετε τυχόν εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης. 

Στις ρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα εικονίδιο -Καθαρισμός με 1 κλικ- και να το τοποθετήσετε στην επιφάνεια εργασίας. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να καθαρίσετε τα ανεπιθύμητα αρχεία κάνοντας απλώς κλικ στο εικονίδιο χωρίς να ανοίξετε το Wise Disk Cleaner.  Η εφαρμογή διατίθεται απολύτως δωρεάν.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!