Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Ιανουαρίου 2015

Webcamtoy: Πάνω από 80 δωρεάν διασκεδαστικά εφέ για την webcamera σαςΤραβήξτε φωτογραφίες με την κάμερα σας, χρησιμοποιώντας πάνω από 80 δωρεάν διασκεδαστικά εφέ. Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας ή δημοσιεύσετε τις στο Twitter, Tumblr και Facebook.Για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα offline, ανοίξτε την εφαρμογή ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ενεργοποιήστε την camera και αμέσως μετά αποσυνδεθείτε. Μπορείτε τώρα να αλλάξετε κανονικά τα εφέ σαν να είστε online και να σώσετε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή διατίθεται και σαν Add on του Google Chrome πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε. Για τους υπόλοιπους Browsers πατήστε στον σύνδεσμο της ιστοσελίδας.

Author's Website:


Webcamtoy: Πάνω από 80 δωρεάν διασκεδαστικά εφέ για την webcamera σας
4/ 5 stars - "Webcamtoy: Πάνω από 80 δωρεάν διασκεδαστικά εφέ για την webcamera σας" Τραβήξτε φωτογραφίες με την κάμερα σας, χρησιμοποιώντας πάνω από 80 δωρεάν διασκεδαστικά εφέ. Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες στον υπολογ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα