Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

18 Ιουλίου 2016

Registry Backup : Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου των Windows- Το μητρώο, (Registry), είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο των windows όπου αποθηκεύονται όλες οι κρίσιμες πληροφορίες κατά την εγκατάσταση των προγραμμάτων και πολλές άλλες παράμετροι, όπως είναι φυσικό αν προσθαφαιρείτε συνεχώς προγράμματα θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι πιθανώς κάποιο κακογραμμένο πρόγραμμα να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του υπολογιστή σας.

- Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου στο σύνολό του, ή να επιλέξετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας χρησιμοποιώντας διαφορετικούς λογαριασμούς χρηστών ή και δικαιωμάτων διαχειριστή. Η ίδια η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι πολύ γρήγορη και απλή, και μπορούμε να πούμε ότι συμβαίνει το ίδιο και για τη διαδικασία αποκατάστασης.

-  Δεν υπάρχουν πάρα πολλές ρυθμίσεις ώστε να χρειάζεστε να ασχοληθείτε με το πρόγραμμα επί πολύ χρόνο και μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας κάνοντας χρήση των εργασιών της λειτουργίας του Χρονοδιαγράμματος των windows. Υπάρχει επίσης και μια φορητή έκδοση του προγράμματος (Portable) ιδιαίτερα χρήσιμο εάν εργάζεστε με πολλούς διαφορετικούς υπολογιστές που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε εύκολα όλα τα αντίγραφα ασφαλείας στην ίδια εφαρμογή. 

Registry Backup 3.5.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Registry Backup : Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου των Windows
4/ 5 stars - "Registry Backup : Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου των Windows" - Το μητρώο, (Registry), είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο των windows όπου αποθηκεύονται όλες οι κρίσιμες πληροφορίες κατά την ε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα