Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Μαΐου 2016

Δημιουργήστε και μετατρέψετε αρχεία PDF OnlineΔωρεάν online εφαρμογή μετατροπής PDF για προσωπική και επαγγελματική χρήση. Καθιστά τη διαδικασία της μετατροπής αρχείων PDF πολύ απλή και σας παρέχει μια σειρά εξελιγμένων και καινοτόμων τρόπων μετατροπής σε διαφορετικές μορφές αρχείων. Μετατρέπει αρχεία (Word, Excel, PowerPoint ή οποιοδήποτε αρχείο επεξεργασίας κειμένου) σε συμβατά ασφαλή και υψηλής ποιότητας έγγραφα PDF. Εχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει σύνθετα στοιχεία στο έγγραφο όπως υπερ-συνδέσεις, στήλες, διατάξεις και πολυγλωσσικά κείμενα. Μεταφέρει όλη τη μορφοποίηση, όπως τα μεγέθη της γραμματοσειράς, παραγράφους, πλάγιους χαρακτήρες. Επίσης PDF ανιχνεύει αυτόματα τα ενεργά υποσέλιδα και κεφαλίδες, χειρίζεται Word και Excel πίνακες και τα μετατρέπει χωρίς τα έγγραφα να χάσουν την αρχική του δομή και μορφοποίηση.Υποστηρίζει ακόμη συνδυασμούς ή συγχωνεύσεις, μπορεί να σώσει ιστοσελίδες ως PDF έγγραφα και να κάνει υψηλής ποιότητας μετατροπή αρχείων PDF σε JPG αρχεία.

Author's Website:


Δημιουργήστε και μετατρέψετε αρχεία PDF Online
4/ 5 stars - " Δημιουργήστε και μετατρέψετε αρχεία PDF Online" Δωρεάν online εφαρμογή μετατροπής PDF για προσωπική και επαγγελματική χρήση. Καθιστά τη διαδικασία της μετατροπής αρχείων PDF πολύ ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>