Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Σεπτεμβρίου 2015

NETGEAR Genie: Διαχειριστείτε το δίκτυό σαςΤο NETGEAR Genie είναι μία ενδιαφέρουσα δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειρισθείτε, να παρακολουθείτε και να επεκτείνετε το δίκτυό σας. Μέσω του προγράμματος μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε τυπικά εργαλεία δικτύου, όπως είναι το Ping, traceroute ή αναζητήσεις στο DNS, και ακόμη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για να προσθέσετε συμβατότητα AirPrint σε ένα κανονικό εκτυπωτή, ώστε να μπορείτε να εκτυπώσετε ασύρματα από το iPad, το iPhone ή το iPod touch. 


NETGEAR Genie 2.5.1.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
NETGEAR Genie: Διαχειριστείτε το δίκτυό σας
4/ 5 stars - "NETGEAR Genie: Διαχειριστείτε το δίκτυό σας" Το NETGEAR Genie είναι μία ενδιαφέρουσα δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειρισθείτε, να παρακολουθείτε και να επεκτε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>