Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Δεκεμβρίου 2013

Freeciv : Παιχνίδι στρατηγικήςΤο Freeciv είναι ένα εθιστικό, turn-based παιχνίδι στρατηγικής, με βάση την σειρά Civilization το κλασικό Sid Meier. Η ιστορία ξεκινά το 4000 π.Χ., όπου είστε ο ηγέτης μία μικρής αδύναμης και σε εξαιρετικά ευάλωτης θέση φυλή. Είστε μειονεκτική θέση, αλλά αν είστε προσεκτικοί, και αξιοποιήσετε τους φυσικούς πόρους, τότε τα πράγματα θα αρχίζουν σύντομα να αλλάζουν. Θα αναπτύξετε νέες τεχνολογίες και όπλα, θα χτίσετε νέες πόλεις, ώστε να επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας και να γίνεται ποιο ισχυροί. 

Προσέξτε όμως γιατί δεν είστε μόνοι. Υπάρχουν και άλλοι πολιτισμοί στον κόσμο του παιχνιδιού, επίσης, που πιθανόν να χρειαστείτε να τους αντιμετωπίσετε σύντομα. Μπορείτε να κάνετε εμπόριο μαζί τους, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες, και να γίνετε φίλοι - ή μπορείτε να στείλετε τα στρατεύματα σας και να ισοπεδώσετε τις τις πόλεις τους. Μπορείτε να παίξετε προγραμματισμένα παιχνίδια με σενάρια, σε βάση με πραγματικούς χάρτες (Βόρεια Αμερική, Ιταλία, Ιαπωνία, και άλλα). Χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας χαρτών για να δημιουργήσετε νέες πίστες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Freeciv : Παιχνίδι στρατηγικής
4/ 5 stars - " Freeciv : Παιχνίδι στρατηγικής" Το Freeciv είναι ένα εθιστικό, turn-based παιχνίδι στρατηγικής, με βάση την σειρά Civilization το κλασικό Sid Meier. Η ιστορία ξεκινά ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>