Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Ιανουαρίου 2015

Free Photo Booth : Βάλτε εφέ στην κάμερα του υπολογιστή σας
Το Free Photo Booth είναι ένα απλό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να βάλετε κάποια εφέ στην κάμερα του υπολογιστή σας και να σώσετε τις φωτογραφίες σας. Η δουλειά του είναι να εφαρμόζει τα φίλτρα για την εικόνα της κάμερας σας και να αλλάζει την εικόνα εξόδου της . Δεν υπάρχουν καθόλου ρυθμίσεις, απλά επιλέξτε ένα εφέ από τη δεξιά πλευρά των Effects και πατώντας επάνω σε κάθε ένα από αυτά με το ποντίκι σας. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να αλλάξετε είναι το φάκελο εξόδου που θα αποθηκεύετε τις εικόνες σας. Υπάρχει ένα κουμπί στον πίνακα της κάμερας στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης που σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες. Στο κάτω μέρος του πίνακα της εφαρμογής θα βλέπετε όλες τις φωτογραφίες που έχετε αποθηκεύσει. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free Photo Booth : Βάλτε εφέ στην κάμερα του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Free Photo Booth : Βάλτε εφέ στην κάμερα του υπολογιστή σας" Το Free Photo Booth είναι ένα απλό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να βάλετε κάποια εφέ στην κάμερα του υπολογιστή σας και να σώσετε τ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>