Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

08 Οκτωβρίου 2016

Free Collage Maker : Ο απλούστερος τρόπος για να κάνετε κολάζ στις φωτογραφίες σας
Πρόκειται για μια εφαρμογή για τα Windows που κάνει κολάζ γρήγορα χρησιμοποιώντας και κάποια οπτικά εφέ. Είναι πολύ απλό στη χρήση και αυτό είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό έτσι ώστε η απλότητα να διαδραματίζει έναν ουσιαστικό ρόλο εδώ. Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις και περίπλοκες γραφικές παράμετροι.

Απλά εισάγετε τις εικόνες σας και προσθέστε τις στην κύρια οθόνη. Εφαρμόστε τώρα τα επιθυμητά πλαίσια, περιστρέφετε τις εικόνες σας ή αυξομειώστε το μέγεθος τους σε λίγα λεπτά έχετε φτιάξει όμορφα κολάζ με αγαπημένες σας φωτογραφίες. Μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα φόντου με ένα χρωματιστό background ή μια προσαρμοσμένη εικόνα.Υπάρχουν μερικά εφέ που μπορείτε να εφαρμόσετε σε φωτογραφίες σας, τα οποία μπορεί να σας είναι χρήσιμα όπως η φωτεινότητα, η αντίθεση, ο κορεσμός και άλλα.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε παλαιότητα στις εικόνες σας κάνοντάς τις να φαίνονται όπως οι παλιές ασπρόμαυρες εικόνες με την εφαρμογή κλίμακας του γκρι. Μόλις τελειώσετε με την επεξεργασία, μπορείτε να αποθηκεύσετε την εργασία σας σε ένα αρχείο εικόνας . 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free Collage Maker : Ο απλούστερος τρόπος για να κάνετε κολάζ στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Free Collage Maker : Ο απλούστερος τρόπος για να κάνετε κολάζ στις φωτογραφίες σας" Πρόκειται για μια εφαρμογή για τα Windows που κάνει κολάζ γρήγορα χρησιμοποιώντας και κάποια οπτικά εφέ. Είναι πολύ απλό στη χρήση κα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>