Φτιάξτε εύκολα λογότυπα με το Cool Text



Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Φτιάξτε εύκολα λογότυπα με το Cool Text

read

Το Cool Text είναι μια δωρεάν online γεννήτρια γραφικών για ιστοσελίδες ή blogs αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση, για να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό λογότυπο ή Button χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε με ποιο πρόγραμμα και πώς ακριβώς θα το δημιουργήσετε. Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε ένα εντυπωσιακό λογότυπο. Αφού μεταφερθούμε στην ιστοσελίδα της εφαρμογής θα δούμε δεκάδες δεκάδες πρότυπα, επιλέγουμε το είδους του γραφικού που θέλουμε να φτιάξουμε (περνώντας το ποντίκι μας πάνω από τις δεκάδες πρότυπα που εμφανίζονται). 

Στη συνέχεια περνάμε στην δεύτερη φάση όπου στην θέση Design Your Logo γράφουμε το κείμενο που μας ενδιαφέρει, ρυθμίζοντας παράλληλα το χρώμα το μέγεθος και οποιαδήποτε άλλη παράμετρο δίνει η εφαρμογή και που πιστεύετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε σύμφωνα με τα γούστα σας. Αφού τελειώσετε πατήσετε το μπουτόν της εφαρμογής Reader Logo, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το λογότυπό σας είναι έτοιμο.

Μπορείτε πλέον να το κατεβάσετε, αν θέλετε να το επεξεργασθείτε να πάρετε τον κώδικα HTML (πατώντας το Get HTML Code) και να το ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας ή να το στείλετε με e-mail στους φίλους σας.Επίσης στην ίδια ιστοσελίδα θα βρείτε και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον, δεκάδες καλλιτεχνικές γραμματοσειρές με δυνατότητα να τις κατεβάσετε και να τις εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Author's Website:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!