05 Φεβρουαρίου 2014

Ares : Διαμοιράστε και κατεβάστε αρχεία, φωτογραφίες, προγράμματα
Το Ares είναι ένα ιδιαίτερο open source peer-to-peer λογισμικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοινή χρήση φωτογραφιών, ταινιών και αρχείων ήχου σε όλο το δίκτυο Ares. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράστούν οποιοδήποτε ψηφιακό αρχείο συμπεριλαμβανομένων εικόνων, ήχου, βίντεο, προγράμματα, έγγραφα, κλπ. Τώρα μπορείτε να δημοσιεύετε εύκολα τα αρχεία σας μέσα από την επιστημονική κοινότητα του Ares . 

 Ως μέλος αυτής της εικονικής κοινότητας, μπορείτε να αναζητήσετε και να κατεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο από κοινού με άλλους χρήστες. Οι τελευταίες εκδόσεις υποστηρίζουν το πρωτόκολλο BitTorrent και ραδιοφωνικούς σταθμούς Shoutcast. Ακόμη μπορείτε να συμμετάσχετε σε chat rooms ή φιλοξενήσετε το κανάλι σας. 

Βρίσκει αυτόματα τις περισσότερες πηγές για downloads αρχείων από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα γεγονός που να αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα των downloads σας και λειτουργεί ακόμη και πίσω από τείχη προστασίας με μηδενική διαμόρφωση. Επίσης μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των αρχείων ενώ είναι σε εξέλιξη η λήψη τους και να οργανώσετε μια λίστα αναπαραγωγής με τα αγαπημένα σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ares 2.2.7


Ares : Διαμοιράστε και κατεβάστε αρχεία, φωτογραφίες, προγράμματα
4/ 5 stars - "Ares : Διαμοιράστε και κατεβάστε αρχεία, φωτογραφίες, προγράμματα" Το Ares είναι ένα ιδιαίτερο open source peer-to-peer λογισμικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοινή χρήση φωτογραφιών, ταινιών...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια