Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Απριλίου 2016

Qemu Simple Boot : Τρέξτε Bootable ISO και CD στην επιφάνεια εργασίας σας
Για να δοκιμάσουμε ή να τρέξουμε ένα Bootable Cd ή DVD θα πρέπει να το γράψουμε πρώτα στο αντίστοιχο οπτικό μέσο και μετά να κάνουμε επανεκίνηση στον υπολογιστή μας αφού έχουμε ορίσει ως πρώτη συσκευή Boot μέσω του Bios το μέσο αυτό. Το Qemu Simple Boot είναι ένα φορητό εργαλείο εικονικοποίησης που θα μας απαλλάξει από αυτή τη διαδικασία αφού μας επιτρέπει να εκινήσουμε μια εικόνα ISO σε ένα παράθυρο στην επιφάνεια εργασίας μας, χωρίς να χρειάζεται να το γράψουμε πρώτα σε κάποιο Cd ή DVD . Το πρόγραμμα είναι πραγματικά πολύ απλό, επιλέξτε την εικόνα ISO σας, επιλέξτε το ποσό της μνήμης RAM που θα θέλατε να διαθέσουν και iso από τις επιλογές εκκίνησης και πατήστε start Qemu Test για να ξεκινήσει η εφαρμογή. Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Qemu Simple Boot : Τρέξτε Bootable ISO και CD στην επιφάνεια εργασίας σας
4/ 5 stars - "Qemu Simple Boot : Τρέξτε Bootable ISO και CD στην επιφάνεια εργασίας σας" Για να δοκιμάσουμε ή να τρέξουμε ένα Bootable Cd ή DVD θα πρέπει να το γράψουμε πρώτα στο αντίστοιχο οπτικό μέσο και μετά να κάνο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>