26 Απριλίου 2016

Qemu Simple Boot : Τρέξτε Bootable ISO και CD στην επιφάνεια εργασίας σας
Για να δοκιμάσουμε ή να τρέξουμε ένα Bootable Cd ή DVD θα πρέπει να το γράψουμε πρώτα στο αντίστοιχο οπτικό μέσο και μετά να κάνουμε επανεκίνηση στον υπολογιστή μας αφού έχουμε ορίσει ως πρώτη συσκευή Boot μέσω του Bios το μέσο αυτό. Το Qemu Simple Boot είναι ένα φορητό εργαλείο εικονικοποίησης που θα μας απαλλάξει από αυτή τη διαδικασία αφού μας επιτρέπει να εκινήσουμε μια εικόνα ISO σε ένα παράθυρο στην επιφάνεια εργασίας μας, χωρίς να χρειάζεται να το γράψουμε πρώτα σε κάποιο Cd ή DVD . Το πρόγραμμα είναι πραγματικά πολύ απλό, επιλέξτε την εικόνα ISO σας, επιλέξτε το ποσό της μνήμης RAM που θα θέλατε να διαθέσουν και iso από τις επιλογές εκκίνησης και πατήστε start Qemu Test για να ξεκινήσει η εφαρμογή. Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Qemu Simple Boot : Τρέξτε Bootable ISO και CD στην επιφάνεια εργασίας σας
4/ 5 stars - "Qemu Simple Boot : Τρέξτε Bootable ISO και CD στην επιφάνεια εργασίας σας" Για να δοκιμάσουμε ή να τρέξουμε ένα Bootable Cd ή DVD θα πρέπει να το γράψουμε πρώτα στο αντίστοιχο οπτικό μέσο και μετά να κάνο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>