Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Ιανουαρίου 2015

ProcessOn : Online εφαρμογή για τη δημιουργία επαγγελματικών διαγραμμάτων
Το ProcessOn είναι μια web-based online εφαρμογή σχεδίασης βασισμένη στην τεχνολογία parallel computing και την αρχιτεκτονική της κατανεμημένης αποθήκευσης που σας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστείτε και να μοιράσετε τα σχέδια σας με άλλους χρήστες. Χρησιμοποιώντας το μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά διαγράμματα.

 Είναι εξοπλισμένο με web standards, όπως JavaScript και HTML5 με την βοήθεια των οποίων μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικά διαγράμματα, ή διαγράμματα, οργανογράμματα, EVC, EPC, κλπ. Περιλαμβάνει τρία επίπεδα: την βιβλιοθήκη διαγραμμάτων, το κοινωνικό δίκτυο και το δωρεάν online λογισμικό διαγραμμάτων. 

Η ιδιαιτερότητα της εφαρμογής έγκειται στην ιδιαιτερότητά της, το να μπορείτε δηλαδή να προκαλέσετε τους συναδέλφους σας τους πελάτες σας, τους φίλους και γενικά όλους όσους θέλετε να συμμετάσχουν και να συνεργαστείτε για το πώς θα διαμορφώσετε τα διαγράμματά σας σε πραγματικό χρόνο, να συζηστήσετε σχετικά με τη μορφή του σχεδίου, τυχόν τροποποίήσεις και βελτίωσεις του. Τέλος βαθμολογώντας και σχολιάζοντας, μπορείτε να αυξήσετε την σπουδαιότητα των διαγράμμάτων και να βοηθήστε άλλους χρήστες να βρουν το καλύτερο Θα χρειαστεί να κάνετε Registration (δωρεάν)

Author's Website:


ProcessOn : Online εφαρμογή για τη δημιουργία επαγγελματικών διαγραμμάτων
4/ 5 stars - "ProcessOn : Online εφαρμογή για τη δημιουργία επαγγελματικών διαγραμμάτων" Το ProcessOn είναι μια web-based online εφαρμογή σχεδίασης βασισμένη στην τεχνολογία parallel computing και την αρχιτεκτονική της κατ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>