03 Νοεμβρίου 2013

Pinball FX : Φλιπεράκι για τα Windows 8To Pinball FX είναι πάλι εδώ και είναι καλύτερο από ποτέ. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι φλίπερ για τους χρήστες των Windows 8. Το Pinball FX 2 προσφέρει ολοκαίνουργια τραπέζια και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου μοντέλου φυσικής.


Το παιχνίδι περιλαμβάνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως τοπικό multiplayer. Οι πίστες του παιχνιδιού γίνονται όλο πιο σύνθετη καθώς προχωράμε το παιχνίδι. Διαθέτει επίσης leaderboards και online multiplayer για έως τέσσερις παίκτες.

Το μοναδικό αρνητικό είναι ότι μόνο η πρώτη πίστα είναι δωρεάν  για να ξεκλειδώσετε τις υπόλοιπες θα πρέπει να  πληρώσετε
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 8

 Pinball FX
Pinball FX : Φλιπεράκι για τα Windows 8
4/ 5 stars - "Pinball FX : Φλιπεράκι για τα Windows 8" To Pinball FX είναι πάλι εδώ και είναι καλύτερο από ποτέ. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι φλίπερ για τους χρήστες των Windows 8. Το Pin...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>