02 Αυγούστου 2017

PC Image Editor : Eπεξεργασία γραφικών με αρκετά επαγγελματικά χαρακτηριστικάTo PC Image Editor είναι ένα σχετικά απλό πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών με αρκετά επαγγελματικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να επεξεργαστείτε εικόνες από μια ποικιλία διαφορετικών μορφών μέσα από ένα εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη interface που σας επιτρέπει να εργαστείτε με απλό και κατανοητό τρόπο. Είναι εξοπλισμένο με τις συνήθεις δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων μαζί με μερικές εξαιρετικές επιλογές επεξεργασίας και ρύθμισης των χρωμάτων για τις φωτογραφίες σας. 

PC Image Editor :  5.9
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


PC Image Editor : Eπεξεργασία γραφικών με αρκετά επαγγελματικά χαρακτηριστικά
4/ 5 stars - "PC Image Editor : Eπεξεργασία γραφικών με αρκετά επαγγελματικά χαρακτηριστικά" To PC Image Editor είναι ένα σχετικά απλό πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών με αρκετά επαγγελματικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να επεξ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>