Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

12 Δεκεμβρίου 2016

Milouz Market : Αναβαθμίστε και εγκαταστήστε δεκάδες νέες εφαρμογέςΤο Milouz Market είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για για τα Windows με την βοήθεια του οποίου μπορούμε να αναβαθμίσουμε κάποιες εφαρμογές που έχουμε εγκατεστημένες στον υπολογιστή μας αλλά και να εγκαταστήσουμε νέες. 

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή, αφού τρέξουμε το πρόγραμμα θα δούμε ένα πίνακα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές στον υπολογιστή μας όπου κάτω από την ένδειξη ένδειξη Available διακρίνουμε τον αριθμό της νεώτερης έκδοσή τους και κάτω από το installed τον αριθμό της εγκατεστημένης έκδοσης της συγκεκριμένης εφαρμογής που έχουμε στον υπολογιστή μας . 

Παράλληλα με αυτές θα παρατηρήσετε και δεκάδες άλλες εφαρμογές από τις οποίες επιλέγουμε αν μας ενδιαφέρει κάποια ή κάποιες ώστε να τις εγκαταστήσουμε. Η εγκατάσταση γίνεται ως εξής, κάντε δεξί κλίκ επάνω στην εφαρμογή που θέλετε να αναβαθμίσετε ή να εγκαταστήσετε και πατήστε update, ή install αντίστοιχα, το πρόγραμμα θα κατεβάσει αυτόματα την νεώτερη έκδοση και θα την εγκαταστήσει χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα. 

 Milouz Market : 3.0.86.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Milouz Market : Αναβαθμίστε και εγκαταστήστε δεκάδες νέες εφαρμογές
4/ 5 stars - " Milouz Market : Αναβαθμίστε και εγκαταστήστε δεκάδες νέες εφαρμογές" Το Milouz Market είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για για τα Windows με την βοήθεια του οποίου μπορούμε να αναβαθμίσουμε κάποιες εφαρμο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα