Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Αυγούστου 2015

GIMP Extensions: Προσθέστε επαγγελματικά εφέ και λειτουργίες στο GimpΤο GIMP είναι ένα κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που συναγωνίζεται επί ίσοις όροις τα καλύτερα επαγγελματικά προγράμματα του είδους, μάλιστα σε προηγούμενη ανάρτηση γράψαμε για τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα. Παρ' όλη την αρτιότητα της εφαρμογής, μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, με την προσθήκη μερικών επεκτάσεων αποκτώντας έτσι ένα απόλυτα επαγγελματικό προσανατολισμό, πλέον δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τα αντίστοιχα επαγγελματικά, έστω και αν αυτά ακούνε στο όνομα Photoshop. Απλά κατεβάστε το αρχείο, τρέξτε το και προσθέστε τα. Περιλαμβάνει περισσότερες από 50 βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά σε μια ενιαία λειτουργία.

GIMP Extensions: 2.8

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
GIMP Extensions: Προσθέστε επαγγελματικά εφέ και λειτουργίες στο Gimp
4/ 5 stars - "GIMP Extensions: Προσθέστε επαγγελματικά εφέ και λειτουργίες στο Gimp" Το GIMP είναι ένα κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που συναγωνίζεται επί ίσοις όροις τα καλύτερα επαγγελματικά προγρ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>