Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

18 Νοεμβρίου 2016

Fotosizer: Αλλάξτε εύκολα διαστάσεις στις φωτογραφίες σαςΤο Fotosizer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες βοηθώντας σας να αλλάξετε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας σε μόλις 3 απλά βήματα. Αφού τρέξετε το πρόγραμμα επιλέξτε να φορτώσετε την φωτογραφία που θέλετε να αλλάξετε τις διαστάσεις επιλέξτε τις διαστάσεις της φωτογραφίας ορίστε το φάκελο που θέλετε να αποθηκευθούν και πατήστε εκκίνηση. Η σπουδαιότητα του προγράμματος είναι εμφανής ειδικά όταν θέλουμε να μετατρέψουμε πολλές φωτογραφίες αφού μας δίνει την δυνατότητα να ορίσουμε τη διαδρομή του ή των φακέλων και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να αλλάξουμε μαζικά τις διαστάσεις σε μεγάλο αριθμό φωτογραφιών.

Fotosizer:  3.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Fotosizer: Αλλάξτε εύκολα διαστάσεις στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Fotosizer: Αλλάξτε εύκολα διαστάσεις στις φωτογραφίες σας" Το Fotosizer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες βοηθώντας σας να αλλάξετε το μ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>