Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Οκτωβρίου 2017

FidoCadJ : Επαγγελματική εφαρμογή για τον σχεδιασμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων
Τo FidoCadJ είναι μια δωρεάν επαγγελματική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει όσους ασχολούνται με τον σχεδιασμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων μέσα από ένα καθαρό και έξυπνο περιβάλλον εργασίας . Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει προηγουμένως την Java στον υπολογιστή σας, αλλιώς δεν μπορείτε να το τρέξετε . Eίναι εφοδιασμένο με ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ώστε να διαλέξετε τα κατάλληλα ηλεκτρικά σύμβολα σύμφωνα με το σχέδιό σας (π.χ. διακόπτες, μετασχηματιστές , αγωγούς , διακόπτες τα όργανα μέτρησης ρελέ κ.λ.π). Επί πλέον μπορείτε να τοποθετήσετε καλώδια, συνδέσεις, πηνία, αντιστάσεις, πυκνωτές, διόδους, γέφυρες ηλεκτρικές συσκευές, μπαταρίες, γεννήτριες κ.λ.π.Τέλος μπορείτε να ενσωματώσετε μηνύματα κειμένου, γραμμές, πολύγωνα, καμπύλες, ελλείψεις, ορθογώνια, σημεία σύνδεσης, PCB γραμμές . Τα ηλεκτρονικά κυκλώματα μπορούν να εκτυπωθούν ή να εξαχθούν σε μορφές PNG , JPG , SVG , EPS , PDF.

FidoCadJ :  0.24.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X


FidoCadJ : Επαγγελματική εφαρμογή για τον σχεδιασμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων
4/ 5 stars - "FidoCadJ : Επαγγελματική εφαρμογή για τον σχεδιασμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων" Τo FidoCadJ είναι μια δωρεάν επαγγελματική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει όσους ασχολούνται με τον σχεδιασμό ηλεκτρο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>