//Add More external stylesheets FastStone Image Viewer : Πρόγραμμα προβολής διαχείρισης, μετατροπής και δημιουργίας Slideshows



Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

FastStone Image Viewer : Πρόγραμμα προβολής διαχείρισης, μετατροπής και δημιουργίας Slideshows

read

Το FastStone Image Viewer είναι ένα ελαφρύ αλλά πλούσιο σε δυνατότητες λογισμικό που σας επιτρέπει να προβάλλετε, να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε τις εικόνες σας πολύ εύκολα. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των ποιό δημοφιλών όπως JPEG, PNG, TIFF, BMP και GIF, καθιστώντας το συμβατό με σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο εικόνας που μπορεί να συναντήσετε.

Αυτό που το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του είναι η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του. Το λογισμικό διαθέτει καθαρό σχεδιασμό, που διευκολύνει τόσο τους αρχάριους όσο και τους προχωρημένους χρήστες να πλοηγηθούν στις διάφορες λειτουργίες του. Το κύριο παράθυρο παρέχει μια προεπισκόπηση μικρογραφίας όλων των εικόνων στον επιλεγμένο φάκελο, επιτρέποντάς να περιηγηθείτε γρήγορα στη συλλογή σας. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία πλήρους οθόνης, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε τις εικόνες σας χωρίς περισπασμούς.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του FastStone Image Viewer είναι οι ισχυρές του δυνατότητες επεξεργασίας. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που σας επιτρέπουν να περικόψετε, να αλλάξετε το μέγεθος, να περιστρέψετε, να προσαρμόσετε τα χρώματα και να εφαρμόσετε διάφορα εφέ στις εικόνες σας.

Επιπλέον, διαθέτει μια ποικιλία άλλων χρήσιμων λειτουργιών. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε εικόνες δίπλα-δίπλα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε την καλύτερη λήψη από μια σειρά. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας slideshows με προσαρμόσιμα εφέ μετάβασης και μουσική υπόκρουση, να σαρώνετε εικόνες απευθείας από τον σαρωτή σας και ακόμη να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης.

Σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε ετικέτες και να βαθμολογήσετε τις εικόνες σας, διευκολύνοντας την αναζήτηση και το φιλτράρισμα τους με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε φακέλους, να μετακινήσετε ή να αντιγράψετε εικόνες μεταξύ τους, ακόμη και να δημιουργήσετε φύλλα επαφών ή άλμπουμ HTML για εύκολη κοινή χρήση με άλλους.

Υποστηρίζει πολλαπλές ρυθμίσεις οθόνης, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε απρόσκοπτα σε διαφορετικές οθόνες. Το λογισμικό παρέχει επίσης δυνατότητα μαζικής μετατροπής, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε πολλές εικόνες σε διαφορετική μορφή με λίγα μόνο κλικ.

Εν κατακλείδι, είναι ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο λογισμικό που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες για την προβολή και την διαχείριση εικόνων.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή FastStone Image Viewer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!