Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

24 Ιουνίου 2015

Facebook Messenger: Στείλτε μυνήματα από το κινητό σας στο FacebookΕπικοινωνήστε με τους φίλους σας χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στην σελίδα σας στο Facebook. Με το πρόγραμμα αυτό, μπορείτε να βλέπετε συνομιλίες και να απαντάτε απευθείας από την επιφάνεια εργασίας του κινητού σας. Είτε επισκέπτεστε άλλους ιστοτόπους είτε χρησιμοποιείτε άλλη εφαρμογή, θα παραμένετε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι. 


  
 
 


Facebook Messenger: Στείλτε μυνήματα από το κινητό σας στο Facebook
4/ 5 stars - "Facebook Messenger: Στείλτε μυνήματα από το κινητό σας στο Facebook" Επικοινωνήστε με τους φίλους σας χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στην σελίδα σας στο Facebook. Με το πρόγραμμα αυτό, μπορείτε να βλέπετ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>