27 Μαρτίου 2014

DIYLC : Δωρεάν Multi-Platform εφαρμογή διάγραμμάτων ηλεκτρονικού σχεδίου
To DIYLC σε είναι freeware εργαλείο σχεδίασης ηλεκτρονικού σχεδίου σε τυπωμένα κυκλώματα και αναπτύχθηκε με τη βοήθεια μιας μεγάλης online κοινότητας ερασιτεχνών με ενασχόληση στα ηλεκτρονικά. Ενσωματώνει πολλές ιδέες που ήρθαν από άτομα που χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής και σκοπός τους είναι να σας παρέχει ένα απλό interface και αρκετή δύναμη που θα επιτρέψει στο χρήστη να δημιουργήσει τα δικά του ηλεκτρονικά κυκλώματα.θα τρέξει σε οποιαδήποτε υπολογιστή που έχει εγκατεστημένη Java από την έκδοση 1.6.0_10 ή νεώτερη. Να σημειώσουμε τέλος ότι δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή μας και αρκεί να αποσυμπιέσουμε το αρχείο που θα κατεβάσουμε και να τρέξουμε από τον φάκελο το αρχείο diylc.
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: All
DIYLC : Δωρεάν Multi-Platform εφαρμογή διάγραμμάτων ηλεκτρονικού σχεδίου
4/ 5 stars - "DIYLC : Δωρεάν Multi-Platform εφαρμογή διάγραμμάτων ηλεκτρονικού σχεδίου " To DIYLC σε είναι freeware εργαλείο σχεδίασης ηλεκτρονικού σχεδίου σε τυπωμένα κυκλώματα και αναπτύχθηκε με τη βοήθεια μιας μεγάλης ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>