Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Μαρτίου 2014

DIYLC : Δωρεάν Multi-Platform εφαρμογή διάγραμμάτων ηλεκτρονικού σχεδίου
To DIYLC σε είναι freeware εργαλείο σχεδίασης ηλεκτρονικού σχεδίου σε τυπωμένα κυκλώματα και αναπτύχθηκε με τη βοήθεια μιας μεγάλης online κοινότητας ερασιτεχνών με ενασχόληση στα ηλεκτρονικά. Ενσωματώνει πολλές ιδέες που ήρθαν από άτομα που χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής και σκοπός τους είναι να σας παρέχει ένα απλό interface και αρκετή δύναμη που θα επιτρέψει στο χρήστη να δημιουργήσει τα δικά του ηλεκτρονικά κυκλώματα.θα τρέξει σε οποιαδήποτε υπολογιστή που έχει εγκατεστημένη Java από την έκδοση 1.6.0_10 ή νεώτερη. Να σημειώσουμε τέλος ότι δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή μας και αρκεί να αποσυμπιέσουμε το αρχείο που θα κατεβάσουμε και να τρέξουμε από τον φάκελο το αρχείο diylc.
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: All


DIYLC : Δωρεάν Multi-Platform εφαρμογή διάγραμμάτων ηλεκτρονικού σχεδίου
4/ 5 stars - "DIYLC : Δωρεάν Multi-Platform εφαρμογή διάγραμμάτων ηλεκτρονικού σχεδίου " To DIYLC σε είναι freeware εργαλείο σχεδίασης ηλεκτρονικού σχεδίου σε τυπωμένα κυκλώματα και αναπτύχθηκε με τη βοήθεια μιας μεγάλης ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα