Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Νοεμβρίου 2014

CloudMe : Online υπηρεσία αποθήκευσης συγχρονισμού και διαμοιρασμού αρχείωνΤο CloudMe είναι μία online υπηρεσία αποθήκευσης συγχρονισμού και διαμοιρασμού αρχείων προσφέροντας 3GB χώρο δωρεάν. Είναι παρόμοια στον τρόπο λειτουργίας με πολλές άλλες υπηρεσίες όπως το Norton Zone, Google Drive,  κ.λ.π. Αν θέλετε να μοιραστείτε κάποια από τα αρχεία σας με άλλους, υπάρχουν διάφορες επιλογές. Μπορείτε να δώσετε ένα σύνδεσμο HTTP που θα τους επιτρέψει να δουν και να κατεβάσουν τα αρχεία σας. Μπορείτε επίσης να τους δώσετε τη δυνατότητα να ανεβάσουν τα δικά τους αρχεία, επίσης επιτρέπει σε εσάς και άλλους να συνεργαστείτε πάνω σε ένα κοινό κοινό φάκελο. Το πρότυπο δωρεάν σας δίνει 3GB αποθηκευτικό χώρο δωρεάν, αλλά φυσικά αυτό μπορεί να επεκταθεί, αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε και να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας. Για να δημιουργήσετε λογαριασμό στην υπηρεσία θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή (Δωρεάν).

Author's Website:


CloudMe : Online υπηρεσία αποθήκευσης συγχρονισμού και διαμοιρασμού αρχείων
4/ 5 stars - "CloudMe : Online υπηρεσία αποθήκευσης συγχρονισμού και διαμοιρασμού αρχείων" Το CloudMe είναι μία online υπηρεσία αποθήκευσης συγχρονισμού και διαμοιρασμού αρχείων προσφέροντας 3GB χώρο δωρεάν. Είναι παρόμοι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>