Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Απριλίου 2016

ClamWin antivirus: Δωρεάν Antivirus για τα Windows
Το ClamWin antivirus είναι ένα ελεύθερο antivirus για τα windows. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ClamWin Free Antivirus δεν περιλαμβάνει την πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο. Θα χρειαστεί να εξετάσετε ένα αρχείο για την ανίχνευση του ιού ή spyware. Περιλαμβάνει,υψηλά ποσοστά ανίχνευσης για τους ιούς και τα spyware.Scanning Scheduler, αυτόματες λήψεις για να ενημερώνεται τακτικά η Virus Database, Addon για το Microsoft Outlook για να καταργήσετε τούς ιούς από μολυσμένα συνημμένα αρχεία αυτόματα. 

ClamWin Free Antivirus 0.99.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ClamWin antivirus: Δωρεάν Antivirus για τα Windows
4/ 5 stars - "ClamWin antivirus: Δωρεάν Antivirus για τα Windows" Το ClamWin antivirus είναι ένα ελεύθερο antivirus για τα windows. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ClamWin Free Antivirus δεν περιλαμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>