Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Νοεμβρίου 2013

BIOS Beep Codes : Αποκωδικοποιήστε τους ήχους λάθους της μητρικής σας
To BIOS Beep Codes είναι ένα απλό εργαλείο που θα σας εξηγήσει τη σημασία των μπιπ λάθους του BIOS για PC με μητρικές πλακέτες που έχουν BIOS από τις εταιρείες AMI, AST, AWARD, COMPAG, IBM, PHOENIX. Η χρησιμότητα του προγράμμματος έγκειται στο ότι στην περίπτωση που υπάρχει κάποια λάθος σύνδεση με την μητρική πλακέτα του υπολογιστή σας η κάποια βλάβη  θα μπορέσουμε να πάρουμε πληροφορίες για το πρόβλημα ανάλογα με τον ήχο της  μητρικής που για κάθε τύπο και πρόβλημα είναι διαφορετικός. Το πρόγραμμα είναι φορητό, έτσι ώστε να το αποθηκεύσετε σε μια μονάδα flash USB και μπορείτε να το τρέξετε από οποιοδήποτε PC. Στη συνέχεια επιλέξτε τον τύπο του BIOS σας και κάντε κλικ στο κωδικό ηχητικό σήμα που ταιριάζει για να δείτε μια λεπτομερή περιγραφή του λάθους αλλά και οδηγίες για το πώς να διορθώσετε το πρόβλημα

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


BIOS Beep Codes : Αποκωδικοποιήστε τους ήχους λάθους της μητρικής σας
4/ 5 stars - "BIOS Beep Codes : Αποκωδικοποιήστε τους ήχους λάθους της μητρικής σας" To BIOS Beep Codes είναι ένα απλό εργαλείο που θα σας εξηγήσει τη σημασία των μπιπ λάθους του BIOS για PC με μητρικές πλακέτες που έχ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>