Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Νοεμβρίου 2013

Active @ UNDELETE : Ισχυρό λογισμικό ανάκτησης δεδομένωνTo Active @ UNDELETE είναι ένα δωρεάν ισχυρό λογισμικό ανάκτησης δεδομένων που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε διαγραμμένα αρχεία και να αποκαταστήσει διαγραμμένα χωρίσματα. Υποστηρίζει Windows 8, Windows 7, Vista, Windows XP, Windows Servers 2003/2008 και σας παρέχει τη δυνατότητα ανάκτησης χαμένων αρχείων σε συστήματα αρχείων NTFS, FAT, FAT32,exFAT, HFS +,ext2/ext3, ext4,UFS. 

Το Active @ UNDELETE Professional έχει κάποια επιπλέον προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η αποκατάσταση των διαγραμμένων διαμερισμάτων - κατατμήσεων για τον καθορισμό των τομέων εκκίνησης καθώς και την αναίρεση αλλαγών σε διαμέρισματα σκλωρών δίσκων (Partititons). 

Περιλαμβάνει ένα αρχείο εικόνας ISO που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε bootable CD/DVD/USB  ώστε να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας στην περίπτωση που η εκκίνηση του υπολογιστή σας δεν είναι δυνατή λόγω κατεστραμμένου σκληρού δίσκου. 

Τις διαφορές μεταξύ της δωρεάν έκδοσης και της Professional μπορείτε να τις δείτε εδώ

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Active @ UNDELETE : Ισχυρό λογισμικό ανάκτησης δεδομένων
4/ 5 stars - "Active @ UNDELETE : Ισχυρό λογισμικό ανάκτησης δεδομένων" To Active @ UNDELETE είναι ένα δωρεάν ισχυρό λογισμικό ανάκτησης δεδομένων που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε διαγραμμένα αρχεία και ν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>