Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Αυγούστου 2017

USB Image Tool : Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε USB sticks και MP3 playersΦτιάξτε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφέρετε μονάδες USB με ευκολία και ακρίβεια. Με το USB Image Tool μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες σε έτσι π.χ μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των εικόνων με διαφορετικά στυλ μουσικής στο MP3 Player σας ή να κάνετε μια ακριβή εικόνα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο USB Stick σας.

USB Image Tool 1.74

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsUSB Image Tool : Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε USB sticks και MP3 players
4/ 5 stars - "USB Image Tool : Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε USB sticks και MP3 players" Φτιάξτε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφέρετε μονάδες USB με ευκολία και ακρίβεια. Με το USB Image Tool μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>