Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Νοεμβρίου 2016

Tiny Core Linux : Το μικρότερο λειτουργικό σύστημα LinuxTo Tiny Core Linux είναι ένα ελάχιστο λειτουργικό σύστημα Linux που εστιάζει στην παροχή ενός συστήματος βάσης και αναπτύχθηκε από τον Robert Shingledecker. Η διανομή είναι αξιοσημείωτη για το μέγεθός της (12 MB) και το μινιμαλισμό της αλλά και με την πρόσθετη λειτουργικότητα που παρέχεται από επεκτάσεις. Θα πρέπει να σημειώσω ότι δεν είναι μία πλήρης desktop διανομή ούτε όλο το υλικό υποστηρίζεται πλήρως. Αντιπροσωπεύει μόνο τον πυρήνα που απαιτείται για την εκκίνηση σε μια πολύ ελάχιστη τυπική desktop X εμφάνιση με ενσύρματη πρόσβαση στο internet.  

Tiny Core Linux :  7.2
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux
Tiny Core Linux : Το μικρότερο λειτουργικό σύστημα Linux
4/ 5 stars - " Tiny Core Linux : Το μικρότερο λειτουργικό σύστημα Linux" To Tiny Core Linux είναι ένα ελάχιστο λειτουργικό σύστημα Linux που εστιάζει στην παροχή ενός συστήματος βάσης και αναπτύχθηκε από τ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>