Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Ιουνίου 2015

Tango : Αll-in-one εφαρμογή για δωρεάν κλήσεις στο Pc και σε κινητά τηλέφωνα
Το Tango είναι η κορυφαία all-in-one εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τους φίλους σας με τρόπο απλό και διασκεδαστικό. Οι κλήσεις σας είναι δωρεάν και μπορούν να γίνουν από οποιονδήποτε έχει κατεβάσει την εφαρμογή Tango στο iPhone το iPod touch, iPad, Android ή tablet ή στον υπολογιστή του. Είτε είστε στην δουλειά σας είτε στο σπίτι ή στο δρόμο, χρησιμοποιήστε το Tango απολαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας σε κείμενα, φωτογραφίες κοινή χρήση βίντεο, παιχνίδια και πολλά άλλα.Απλά κατεβάστε την εφαρμογή τρέξτε τη, γράψτε τον αριθμό του τηλεφώνου σας και το e-mail σας και συνδεθείτε μέσω της εφαρμογής με τους φίλους και τους γνωστούς σας.Από την επιλογή Contacts γράψτε τον αριθμό τηλεφώνου ή το e-mail των φίλων σας και προσκαλέστε τους να την εγκαταστήσουν για να μιλήσετε.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Android,Windows Phone, iOS


Tango : Αll-in-one εφαρμογή για δωρεάν κλήσεις στο Pc και σε κινητά τηλέφωνα
4/ 5 stars - "Tango : Αll-in-one εφαρμογή για δωρεάν κλήσεις στο Pc και σε κινητά τηλέφωνα " Το Tango είναι η κορυφαία all-in-one εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τους φίλους σας με τρόπο απλ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>