Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Νοεμβρίου 2016

SuperSimple Video Converter : Δωρεάν μετατροπέας για ταινίες βίντεο και μουσική
Ακολουθώντας την πολύ επιτυχημένη διαδρομή του Best Video Converter το SuperSimple Video Converter αποτελεί την εξέλιξή του. Με διαφορετική ονομασία και με πολλές δυνατότητες αυτή η εφαρμογή αποτελεί ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα μετατροπής βίντεο, με δυνατότητες μετατροπής βίντεο για iPhone, Android, BlackBerry, Windows Phone, Symbian, δημιουργεί αρχεία για DVD players και set-top boxes (DVD, MKV, DivX, XviD, κλπ.), μετατρέποντας βίντεο μεταξύ διαφορετικών φορμά ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν σε Windows, Mac, Linux και άλλα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Διαθέτει μία τεράστια γκάμα από διαφορετικά φορμά βίντεο ώστε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SuperSimple Video Converter : Δωρεάν μετατροπέας για ταινίες βίντεο και μουσική
4/ 5 stars - "SuperSimple Video Converter : Δωρεάν μετατροπέας για ταινίες βίντεο και μουσική" Ακολουθώντας την πολύ επιτυχημένη διαδρομή του Best Video Converter το SuperSimple Video Converter αποτελεί την εξέλιξή του. Με δι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα