11 Μαΐου 2016

share.pho.to : Yπηρεσία φιλοξενίας για τις φωτογραφίες σας- Στις ημέρες μας υπάρχουν πολλές υπηρεσίας φιλοξενίας για τις φωτογραφίες μας. Σήμερα θα δούμε μία ακόμη, την share.pho.to μία online υπηρεσία που ξεχωρίζει για ορισμένα χαρακτηριστικά της. Κατ΄αρχήν δεν χρειάζεται να κάνουμε εγγραφή, μπορούμε να ανεβάσουμε πολλές φωτογραφίες μαζί, να ενσωματώσουμε τον κώδικα στις ιστοσελίδες μας, να τις μοιραστούμε μέσω των κοινωνικών μέσω δικτύωσης ή να ανεβάσουμε τον link τους δημόσια ώστε να τις δεί ή να τις κατεβάσει οποιοσδήποτε. Παρατηρώντας σην ιστοσελίδα βλέπουμε ένα λιτό και κομψό μενού, ότι ακριβώς χρειαζόμαστε δηλαδή .

- Πατήστε Upload για να ανεβάστετε την ή τίς φωτογραφίες σας, και περιμένετε λίγο μέχρι να ανέβουν. Πατώντας τώρα επάνω στην φωτογραφία που έχετε ανεβάσει μπορείτε να κάνετε αντιγραφή το link που βρίσκεται ανεβασμένη να την μοιράστείτε με τους φίλους σας ή να την ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας. Ακόμη μπορείτε αλλάζοντας Τhemes να αλλάξετε και τον τρόπο προβολής στις φωτογραφίες σας.Θα πρέπει να σημειώσω ότι συγκεκριμένο χρονικό όριο για την μη διαγραφή τους δεν υπάρχει ωστόσο αν τις φωτογραφίες σας δεν τις βλέπει κανείς σε 30 ημέρες θα έχουν διαγραφεί.

- Ασφαλώς η υπηρεσία αυτή δεν κάνει για τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε στα Blog ή στις ιστοσελίδες μας ωστόσο αυτό δεν αναιρεί την χρησιμότητα της αν θέλουμε να την χρησιμοποιήσουμε για άλλους λόγους. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε την εφαρμογή για την χρήση της υπηρεσίας σε κινητα τηλέφωνα iPhone, iPad, and iPod touch και Android. 

Author's Website:


share.pho.to : Yπηρεσία φιλοξενίας για τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "share.pho.to : Yπηρεσία φιλοξενίας για τις φωτογραφίες σας" - Στις ημέρες μας υπάρχουν πολλές υπηρεσίας φιλοξενίας για τις φωτογραφίες μας. Σήμερα θα δούμε μία ακόμη, την share.pho.to μία o...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια