Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Αυγούστου 2016

Real Temp : Πρόγραμμα παρακολούθησης θερμοκρασίας της CPU του υπολογιστή σας


T

Το Real Temp είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης θερμοκρασίας για επεξεργαστές και έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους μονοπύρηνων επεξεργαστών της Intel με ένα πυρήνα, Dual Core, πολλαπλών πυρήνων και για και Core i7 επεξεργαστές. Κάθε πυρήνας έχει ένα ψηφιακό αισθητήρα θερμοκρασίας (DTS), η οποία αναφέρει τα δεδομένα θερμοκρασίας σε σχέση με το TJMax που είναι η ασφαλής λειτουργία του, η μέγιστη δηλαδή θερμοκρασία για κάθε CPU.

Καθώς η CPU ζεσταίνεται η απόσταση μεταξύ της τρέχουσας θερμοκρασίας και της για μέγιστης μειώνεται που σημαίνει ότι αν ο επεξεργαστής σας λειτουργεί στα όριά του για μεγάλο χρονικό διάστημα ξέχωρα από τα προβλήματα -κολλήματα που μπορεί να παρουσιάσει, καταπονείται και χάνει μακροπρόθεσμα την λειτουργικότητά του.

Η διαφορά του Real Temp από τα απλά προγράμματα μέτρησης θερμοκρασίας είναι ότι μπορείτε να καθορίσετε το επίπεδο της μέγιστης θερμοκρασίας που θέλετε να αναπτύξει η cpu σας, όπου πέραν αυτού μπορείτε να το το ρυθμίσετε για παράδειγμα να χτυπάει αλάρμ ώστε να καταλάβετε ότι ο επεξεργαστής σας έχει φτάσει στα όριά του. Για μονοπύρηνους επεξεργαστές τρέξτε (αφού πρώτα αποσυμπιέσετε την εφαρμογή) το εκτελέσιμο αρχείο RealTemp ενώ αν έχετε διπύρηνο επεξεργαστή και πάνω το RealTempGT.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Real Temp : Πρόγραμμα παρακολούθησης θερμοκρασίας της CPU του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Real Temp : Πρόγραμμα παρακολούθησης θερμοκρασίας της CPU του υπολογιστή σας" T Το Real Temp είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης θερμοκρασίας για επεξεργαστές και έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους μον...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>