Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Ιανουαρίου 2017

Privatefirewall : Απλό και αποτελεσματικο firewall για όλα τα windowsΤο PrivateFirewall είναι μια εξαιρετική δωρεάν, λύση άμυνας για τα Windows, εντοπίζει, μπλοκάρει και βάζει σε καραντίνα τις επικίνδυνες δραστηριότητες γνωστών κακόβουλων λογισμικών, hacking, phishing και άλλες μορφές απειλών, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν πιο αποτελεσματικά να προστατεύσουν τα δεδομένα τους. 

Privatefirewall 7.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsPrivatefirewall : Απλό και αποτελεσματικο firewall για όλα τα windows
4/ 5 stars - "Privatefirewall : Απλό και αποτελεσματικο firewall για όλα τα windows" Το PrivateFirewall είναι μια εξαιρετική δωρεάν, λύση άμυνας για τα Windows, εντοπίζει, μπλοκάρει και βάζει σε καραντίνα τις επικίν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>